آموزش و پرورش خاستگاه ورزش‌های همگانی، قهرمانی و حرفه‌ای است

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه با اجرای ورزش باستانی در مدارس در واقع کار هویتی، نظم، احترام و بسیاری دیگر از اخلاقیات را آموزش می دهیم، گفت: آموزش و پرورش خاستگاه ورزش‌های همگانی، قهرمانی و حرفه‌ای در کشور است.

همایش خشت های بهشتی

کاشمر خبر:محمد جعفری در همایش بزرگ «خشت‌های بهشتی» که به منظور تجلیل از خیرین مدرسه ساز و مدرسه یار آموزش و پرورش کاشمر در سالن مجتمع فرهنگی هنری سرو این شهرستان برگزار شد، با تبریک هفته امور تربیتی و تربیت اسلامی، به اجرای طرح شهید طوقانی در راستای آشنایی دانش آموزان با ورزشهای زورخانه ای و باستانی اشاره کرد و افزود: ورزش باستانی در واقع یک تاریخ و فرهنگ است و چقدر خوب که این فرهنگ و این ورزش در دانش آموزان و در سطح مدارس ترویج شود.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه این طرح با همکاری فدراسیون ورزش زورخانه‌ای و پهلوانی کشور در سطح کشور در حال اجراست، ابراز داشت: دانش‌آموزان مستعد و علاقمند به مرشد خوانی و ضرب آهنگ زورخانه‌ای با فرا گیری آموزشهای لازم، آماده می شوند تا این ورزش در مراسم صبحگاهی مدارس به ویژه در مدارس پسرانه دوره ابتدایی اجرا شود.

وی ورزش باستانی را فرهنگ و هویت کشور دانست و ضمن تأکید بر تقویت این هویت در مدارس خاطر نشان کرد: خوشحال هستم که امروز در خدمت پیشکسوتان و خیرین گرانقدری هستم که به عنوان سرمایه این نظام در انجام رسالت و مأموریت بزرگترین وزارتخانه کشور در امر تعلیم و تربیت مشارکت و کمک می‌کنند.

جعفری با بیان اینکه تمام نقشه راه نظام تعلیم و تربیت بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است، بیان کرد: این سند به دنبال تربیت تمام ساحتی دانش آموز است و در این راستا به دنبال این هستیم تا در تمام ابعاد فرهنگی، زیستی، بدنی، هنری و اجتماعی تربیت شود.

وی مدارس را بستر تحول و کانون تربیت محله، کانون علم آموزی، کانون تربیت و کانون پرورش جسم و روح دانست و ابراز داشت: کاری که خیرین مدرسه ساز و مدرسه یار انجام می دهند، اقدام ارزشمندی و کار بزرگی است که با برگزاری مراسم تجلیل و چاپ بنر قابل جبران نیست.
معاون وزیر آموزش و پرورش همراهی، کمک و مشارکت خیرین در حوزه های مختلف آموزش و پرورش را صدقه جاریه‌ای دانست که خداوند متعال اجر و پاداش آن را نصیب آنان و خانواده‌هایشان خواهد کرد، چرا که حرکت شما صرفا یک ساختمان سازی نیست، بلکه در واقع به تربیت دانش‌آموزان، تربیت باورها، تربیت تفکرها و تربیت ایده‌ها کمک می‌کنید.
وی با اشاره به رویکرد دولت چهاردهم در حوزه عدالت آموزشی و تربیتی و برگزاری ۱۸ جلسه کاری با رویکرد این دو محور اظهار داشت: در شرایط امروز که وضع کشور خوب نیست، اگر بخواهم نسل امروز را به تصویر بکشم، در واقع نسلی نشسته، کم تحرک و خاموشی داریم که عوامل زیادی از جمله زندگی آپارتمان نشینی، تغذیه ناسالم و استفاده نادرست از فناوریهای نوین باعث داشتن این نسل شده است.
جعفری خطاب به مدیران مدارس حاضر در این همایش به عنوان راهبردی‌ترین و استراتژیک‌ترین نقطه کانونی وزارت آموزش و پرورش یادآور شد: اگر به دنبال تربیت همه جانبه دانش‌آموزان هستید به بحث سلامت دانش آموز توجه کنید و همانگونه که در دوران کرونا و برای حفظ سلامتی همه رعایت می کردند باید موضوع سلامت دانش آموزان در تمامی ابعاد بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.
وی با اذعان به اینکه آموزش و پرورش خاستگاه ورزش‌های همگانی، قهرمانی و حرفه‌ای در کشور است، افزود: امروز از انجام ورزش باستانی و حرکات این ورزش پهلوانی که توسط دانش آموزان اجرا شد، لذت بردم که یک فرهنگ در حال ایجاد شدن است و با اجرای این ورزرش در صبحگاه مدارس در واقع در کنار ورزش کار هویتی، نظم، احترام و بسیاری دیگر از اخلاقیات را آموزش می دهیم.
معاون وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه نگاه صرف آموزش باید به آموزش و پرورش تغییر کند، ابراز داشت: از خیرین گرانقدر خاضعانه و خاشعانه تقاضا داریم که به حوزه ورزش، تربیت بدنی و سلامت دانش آموزان هم وارد شوند، چرا که نگاه همه جانبه ما در تمام ابعاد تربیت است.
وی تکمیل و به ثمر رسیدن پروژه‌ها را مستلزم کار تیمی دانست و افزود: در بازدیدی که از تعدادی پروژه آموزش و پرورش کاشمر داشتم، قرار شد که کمک کنیم تا پیشرفت این پروژه به درصدی برسد که نوسازی مدارس بتواند آن را تکمیل کند.
جعفری، آبادی و اصلاح آموزش و پرورش را حول محور توسعه فضاهای آموزشی و تربیتی و ورود سرمایه های اجتماعی امکان‌پذیر دانست و خاطر نشان کرد: خیرین مدرسه ساز و مدرسه یار در کشور امسال ۱۷ درصد نسبت به سال گذشته بیشتر در کمک به نهضت مدرسه‌سازی مشارکت کردند.
وی با بیان اینکه در سند تحول بنیادی ساحت زیستی و بدنی تعریف شده است، تصریح کرد: در حال حاضر اجرای سند تحول بنیادین با تعریف پروژه‌ها و فعالیت‌ها و دوم برنامه هفتم پیشرفت با رویکرد نهضت مدرسه سازی و کیفیت بخشی به آموزش در حال انجام است و معتقدیم که تنوع بخشی به محیط‌های یادگیری از اهداف سند تحول بنیادی است و خروجی مدارس تربیت انسانهایی باشد که وقتی وارد جامعه می شوند صرف یک مدرک نباشد، بلکه فردی باشد تا بتواند در تمامی موضوعات و مسائل اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، امنیتی، فرهنگی و تربیتی ورود کند.
این گزارش حاکی است؛ در این همایش علاوه بر امضای تعدادی تفاهم نامه مبنی بر اعطای تسهیلات قرض الحسنه ۱۰میلیارد ریالی به خیرین از سوی صندوق امام حسین(ع)، توسعه طبقه دوم دبستان معلم و احداث ۴ زمین چمن مصنوعی، از خیرین مدرسه‌ساز و مدرسه‌یار کاشمر طی یک سال گذشته تجلیل شد.

بازدیدها: ۷۸

مطالب مرتبط

پای کار بودن مردم موجب یأس و ناامیدی دشمنان شده است

کاشمرخبر: حجت‌الاسلام مهدی حسن‌زاده نامقی در یادواره 2 سردار و 43 شهید

سردبیر سردبیر
حوزه‌های آبخیز کاشمر نیازمند بازنگری است

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری کاشمر با اشاره به اینکه طرح‌هایی

سردبیر سردبیر
خسارت ۵۸۰ میلیاردی ناشی از قطع برق چاه موتورهای کشاورزی در کاشمر

کاشمر خبر: مدیر جهاد کشاورزی کاشمر از بروز خسارت 580 میلیارد تومانی

سردبیر سردبیر