کاشمر خبر: کاظم قربانپور با اشاره به فعالیت ۴۲ واحد مرغداری در این شهرستان با ظرفیت جوجهریزی بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار قطعه در هر دوره ابراز داشت: از ابتدای سالجاری تاکنون بیش از ۵ میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه در واحدهای مرغداری کاشمر جوجهریزی شده است.
مدیر جهاد کشاورزی کاشمر با اشاره به برنامهریزی و هماهنگیهای انجام شده بین بخشی تولیدکنندگان و دستگاههای متولی در خصوص مدیریت چرخه تولید و بازار مصرف، یادآور شد: در این مدت بیش از ۱۰ هزار تن گوشت مرغ در این شهرستان تولید و وارد بازار عرضه شده است.
وی با اذعان به اینکه ۵ درصد گوشت مرغ تولیدی خراسان رضوی در این شهرستان تولید میشود، بیان کرد: تولید گوشت مرغ در کاشمر نسبت به سال گذشته از رشد ۳۳ درصدی برخوردار بوده است و این مهم در سایه تلاش تولیدکنندگان و همراهی نهادها و دستگاههای متولی محقق شده است.
قربانپور یادآور شد: بارگیری، تخلیه و جوجهریزی بهموقع واحدهای مرغداری، زنجیره تولید مرغ، همکاری اتحادیه و تشکلهای مربوطه و مرغداران، دامپزشکی، شرکت نفت و نیز عدم افزایش قیمت نهادهها از جمله عوامل افزایش جوجهریزی و تولید گوشت مرغ است.
وی با قدردانی از تلاش انجام شده برای افزایش جوجهریزی و تولید گوشت مرغ با کیفیت تصریح کرد: امیدواریم با استمرار روند افزایشی تولید و رفع موانع بهرهبرداران شاهد میزان افزایش تولیدات کشاورزی در تمامی بخشها باشیم.
بازدیدها: ۵۸