کاشمر خبر: حجتاله شریعتمداری در جلسه شورای اداری کاشمر با اذعان به اینکه باید مشکلات مردم در سطح ادارات بررسی و حل شود، افزود: ضابطه، دستورالعمل و قانونی نداریم که مخالف اراده مردم باشد، لذا باید در پاسخگویی و حل مشکلات مراجعهکنندگان تلاش شود.
فرماندار کاشمر با تأکید بر اینکه هیچ قانونی برای ایجاد گره و مشکل در کار مردم وجود ندارد، گفت: مسئولان ادارات هر قانونی که فکر میکنید مغایر حل مشکل مردم است، زیر پا بگذارید و با تسهیلگری امور مردم را از رفت و آمدهای مکرر نجات دهید.
وی با یادآوری اینکه برخی بروکراسیهای اداری باعث ایجاد نارضایتی مردم شده است، بیان کرد: باید ضمن حذف بروکراسیهای زائد، برخی امور به افراد زیرمجموعه تفویض اختیار شود تا مراجعهکنندگان سرگردان نشوند.
شریعتمداری با بیان اینکه معطل ماندن ارباب رجوع پشت درب اتاق رئیس و یا کارشناس اداره شایسته نیست، تصریح کرد: اگر مسئولی در سطح شهرستان برای راه انداختن کار مردم نیاز به مجوز استان دارد و این روند زمانبر است، اعلام کنند تا به عنوان فرماندار مجوز آن را صادر کنم.
وی ادامه داد: فلسفه وجودی ادارات پاسخگویی در راستای انجام کار مردم است، نه اینکه برای یک استعلام و دستور استانی مردم معطل و سرگردان بمانند.
فرماندار کاشمر با اشاره به اینکه در ملاقات عمومی روزهای دوشنبه تعداد زیادی از مردم نسبت به پاسخگویی و نحوه راه انداختن کار مردم گلهمند هستند، ابراز داشت: گاها برخی همین مشکلات با تماس فرماندار برطرف میشود، حال چرا باید برای حل مشکل فرماندار تماس بگیرد.
وی یادآور شد: با مسئولی که برای رسیدگی به مشکلات مردم کارشکنی و امروز و فردا کند، برخورد میشود.
شریعتمداری همچنین با اشاره به زلزله ۲۹ خرداد کاشمر به اقدامات و فعالیتهای انجام شده در حوزه خدمات رسانی به زلزله زدگان نیز اشاره کرد و ابراز داشت: با توجه به خشت و گلی بودن منازل روستایی و خسارت به این واحدها، عملیات آواربرداری بیش از ۴۰ روز زمان برد.
وی با اذعان به اینکه منکر وجود کمبودها در این عرصه نیستیم، خاطر نشان گرد: با این وجود تمام تلاش مجموعه شهرستان برای تسریع در خدمت رسانی و کمک به رفع مشکلات زلزله زدگان انجام دادیم.
فرماندار کاشمر با تاکید بر اینکه علیرغم مصوبه دولت تاکنون تسهیلات بازسازی مناطق زلزله زده ابلاغ و تخصیص نیافته است، بیان داشت: به منظور تسریع در روند ساخت و ساز با دستور استاندار خراسان رضوی کار بازسازی و ساخت و ساز منازل تخریب شده در جریان زلزله از محل تسهیلات بهسازی مسکن روستایی در حال انجام است.
وی با اشاره به اینکه بسیاری از منازل به مرحله فوندانسیون و یا دیوارچینی رسیده است، تاکید کرد: تسهیلات بهسازی به لحاظ مبلغ، شرایط پرداخت و کارمزد با تسهیلات بازسازی تفاوتی ندارد.
بازدیدها: ۰